Jiří Anderle - Venator Hanstein Buch Und Graphikauktionen Koln 0 Anderle / 1936 v pavlíkově na rakovnicku.

Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis. Malíř, grafik a ilustrátor jiří anderle se narodil 14.9.1936 v pavlíkově u rakovníka. V desítkách grafických a obrazových cyklů anderle naléhavě a . Roku 1961 vystudoval avu (malbu u antonína pelce a grafiku u vladimíra silovského). Vyvolávací cena 15 000 kč.

Jiri anderle, 1936 in pavlika / böhmen. Ketterer Kunst Kunstauktionen Buchauktionen Munchen Hamburg Berlin
Ketterer Kunst Kunstauktionen Buchauktionen Munchen Hamburg Berlin from www.kettererkunst.de
Uprostřed války mu v roce 1943 zemřel otec na plícní tuberkulózu. Jiri anderle, 1936 in pavlika / böhmen. V roce 1961 vystudoval akademii výtvarného umění (malbu u antonína pelce a grafiku u . Studium an der akademie der bildenden künste in prag. Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis. Suchá jehla, 2002, varianta s kresbou, znač. 1936 v pavlíkově na rakovnicku. Nach deutschland, frankreich, italien und usa.

Suchá jehla, 2002, varianta s kresbou, znač.

Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis. Roku 1961 vystudoval avu (malbu u antonína pelce a grafiku u vladimíra silovského). Nach deutschland, frankreich, italien und usa. Suchá jehla, 2002, varianta s kresbou, znač. Jiri anderle, 1936 in pavlika / böhmen. Studium an der akademie der bildenden künste in prag. Malíř, grafik a ilustrátor jiří anderle se narodil 14.9.1936 v pavlíkově u rakovníka. V desítkách grafických a obrazových cyklů anderle naléhavě a . 1936 v pavlíkově na rakovnicku. Český akademický malíř a grafik. Zemřel na tuberkulózu, když anderlemu bylo šest. Uprostřed války mu v roce 1943 zemřel otec na plícní tuberkulózu. Und eine große auswahl ähnlicher bücher, kunst und sammlerstücke erhältlich auf zvab.com.

V roce 1961 vystudoval akademii výtvarného umění (malbu u antonína pelce a grafiku u . Eye direct ve čtyřsvazkové diderotově encyklopedii čteme pod heslem „anderle jiří: Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis. Zemřel na tuberkulózu, když anderlemu bylo šest. Český akademický malíř a grafik.

1936, český malíř a grafik, . The Baruch Foundation Jiri Anderle
The Baruch Foundation Jiri Anderle from baruchfoundation.org
Und eine große auswahl ähnlicher bücher, kunst und sammlerstücke erhältlich auf zvab.com. 1936, český malíř a grafik, . Nach deutschland, frankreich, italien und usa. V desítkách grafických a obrazových cyklů anderle naléhavě a . Uprostřed války mu v roce 1943 zemřel otec na plícní tuberkulózu. Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis. Roku 1961 vystudoval avu (malbu u antonína pelce a grafiku u vladimíra silovského). Styl jeho kresby grafiky se vyhraňoval v době profesionálního působení v .

1/1, 67 x 50 cm, sign.

1/1, 67 x 50 cm, sign. Studium an der akademie der bildenden künste in prag. Vyvolávací cena 15 000 kč. 1936, český malíř a grafik, . Uprostřed války mu v roce 1943 zemřel otec na plícní tuberkulózu. V desítkách grafických a obrazových cyklů anderle naléhavě a . Und eine große auswahl ähnlicher bücher, kunst und sammlerstücke erhältlich auf zvab.com. Jiri anderle, 1936 in pavlika / böhmen. Český akademický malíř a grafik. Nach deutschland, frankreich, italien und usa. Roku 1961 vystudoval avu (malbu u antonína pelce a grafiku u vladimíra silovského). V roce 1961 vystudoval akademii výtvarného umění (malbu u antonína pelce a grafiku u . Styl jeho kresby grafiky se vyhraňoval v době profesionálního působení v .

Nach deutschland, frankreich, italien und usa. Český akademický malíř a grafik. 1936, český malíř a grafik, . V desítkách grafických a obrazových cyklů anderle naléhavě a . Und eine große auswahl ähnlicher bücher, kunst und sammlerstücke erhältlich auf zvab.com.

Suchá jehla, 2002, varianta s kresbou, znač. Jiri Anderle Prodej Leptu Kolorovanych Leptu A Suchych Jehel
Jiri Anderle Prodej Leptu Kolorovanych Leptu A Suchych Jehel from galeriekmoch.cz
Roku 1961 vystudoval avu (malbu u antonína pelce a grafiku u vladimíra silovského). Und eine große auswahl ähnlicher bücher, kunst und sammlerstücke erhältlich auf zvab.com. Jiri anderle, 1936 in pavlika / böhmen. Studium an der akademie der bildenden künste in prag. Vyvolávací cena 15 000 kč. Nach deutschland, frankreich, italien und usa. Eye direct ve čtyřsvazkové diderotově encyklopedii čteme pod heslem „anderle jiří: Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis.

Eye direct ve čtyřsvazkové diderotově encyklopedii čteme pod heslem „anderle jiří:

Český akademický malíř a grafik. Zemřel na tuberkulózu, když anderlemu bylo šest. Studium an der akademie der bildenden künste in prag. Uprostřed války mu v roce 1943 zemřel otec na plícní tuberkulózu. 1936, český malíř a grafik, . Nach deutschland, frankreich, italien und usa. Suchá jehla, 2002, varianta s kresbou, znač. Vpravo dole jiří anderle, autorský přípis. 1/1, 67 x 50 cm, sign. V roce 1961 vystudoval akademii výtvarného umění (malbu u antonína pelce a grafiku u . 1936 v pavlíkově na rakovnicku. Und eine große auswahl ähnlicher bücher, kunst und sammlerstücke erhältlich auf zvab.com. Roku 1961 vystudoval avu (malbu u antonína pelce a grafiku u vladimíra silovského).

Jiří Anderle - Venator Hanstein Buch Und Graphikauktionen Koln 0 Anderle / 1936 v pavlíkově na rakovnicku.. V roce 1961 vystudoval akademii výtvarného umění (malbu u antonína pelce a grafiku u . Malíř, grafik a ilustrátor jiří anderle se narodil 14.9.1936 v pavlíkově u rakovníka. Zemřel na tuberkulózu, když anderlemu bylo šest. V desítkách grafických a obrazových cyklů anderle naléhavě a . Studium an der akademie der bildenden künste in prag.